top of page
  • Writer's pictureBazar

Miten tehdään markkinointi koronan aikana?

Digitaalisten medioiden kulutus on kasvanut merkittävästi, sillä väestö viettää suurimman osan päivästä kotonaan. Tehokkaan digimarkkinoinnin avulla on mahdollista kohdentaa yrityksesi palvelut juuri sinne, mistä asiakkaasi pyrkivät niitä etsimään.

Yrityksillä ei välttämättä ole kuitenkaan rahaa ostaa mainostoimiston palveluita juuri tällä hetkellä – kuka silloin hoitaa markkinoinnin välttämättömät toimenpiteet?

Bazar Helsinki tarjoaa nopeasti ja joustavasti käyttöönne digimarkkinoinnin ammattilaisia, joilta ei tiedot ja taidot lopu kesken.

Motivaatiomme on tarjota yrityksille ymmärrys digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksista, sekä tehdä siitä oleellinen osa yrityksen liiketoimintaa.

Valitse Bazar Helsinki - unohda perinteiset briiffit ja kankeat tuotantoprosessit!

Me kaikki tiedämme ne tylsän kankeat palaverit, joissa aika matelee – Bazar Helsinki tarjoaa koko prosessin alusta loppuun saakka sujuu jouhevasti, sillä tiedämme, että aikasi on arvokasta.


Tiimimme jäsenet työskentelevät pääasiallisesti asiakkaiden toimitiloissa osana tiimiä, mikäli tilanne tämän vain sallii. Voit siis hyödyntää tiimimme jäseniä aivan kuten omia markkinoinnin työntekijöitä. Istut vain saman pöydän ääreen Bazar Helsingin ammattilaisen kanssa tai kerrot, mitä haluat, että tehdään ja mikä on tärkein tavoitteesi. Helppoa, eikö? Näin karsimme turhia kuluja, yksinkertaistamme prosesseja sekä varmistamme sen, että tiimimme on sitoutunut jokaiseen asiakkuuteen alusta loppuun.

Digimarkkinoinnin ammattilaiset

Koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti ja varmistamme näin, että heiltä löytyy tieto kaikista nykyaikaisista digitaalisen markkinoinnin keinoista ja taktiikoista. Tiimimme koostuu monipuolisista ammattilaisista – teidän tarvitsee valita vain ne osaamisalueet, joita yrityksenne juuri tällä hetkellä tarvitsee.

Digimarkkinointi: Online-, Facebook-, Instagram-mainonta, kuvankäsittelyt, videoiden animointi ja editointi, nettisivujen päivitykset sekä muut digitaalisen markkinoinnin toimenpiteet.

Sisällöntuotanto: Blogit, artikkelit, some-postaukset, haastattelut sekä muut sisällöt, joita jokainen yritys digitaaliseen mediaan tarvitsee.

Digitaalinen markkinointi on tärkeä osa aktiivisen yrityksen myyntiä, mutta yhtään ostopäätöstä ei tehdä datan pohjalta – vaan tunteella. Tehtävänämme on luoda kohderyhmiä puhuttelevia viestejä. Ketterät toimintamallit takaavat kustannustehokkuuden.

 

33 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Ota yhteyttä

Kiitos! Viestisi on lähetetty

bottom of page