top of page

Äänituotanto

Image by Shapelined

Hyvä audio nostaa brändin uudelle tasolle!

DSC07427.jpg

Bazar Helsinki tarjoaa yhteistyössä Audiomimin Anton Soninin kanssa maailman luokan äänituotantoa!

 

Anton Sonin on satoja miljoonia streamannut Emma palkittu muusikko, jonka kynästä syntyy hittien lisäksi niin radiomainokset, brändin tunnuskappaleet, audiologot ja äänen laadukas jälkituotanto. 

Tarjoamme yrityksille kokonaisvaltaisen audioidentiteetin lisäksi myös yksittäisiä palveluita.

Mitä kaikkea tarjoamme?

Brandtune

Video imaisee katsojan mukaansa pidemmäksi aikaa kuin kuvat ja on helpompi sisäistää kuin teksti. Videomainonta myös kerää klikkauksia yli 7 kertaa enemmän kuin kuva tai teksti.

Radiomainokset

Google arvostaa videosisältöjä ja nostaa niitä ylös hakutuloksissa. Itseasiassa mahdollisuutesi päästä Google-haun ykkössivulle on 45 kertaa suurempi videolla kuin kuva- tai tekstisisällöllä.

Audiologo

Kuva kertoo enemmän kuin sanat, video enemmän kuin kuvat. Siksi 50% kuluttajista kertookin haluavansa nähdä lisää videosisältöjä brändeiltä.

Social Media assets

Mainostaja saa videosta hyödyllistä dataa paljon enemmän kuin muista sisällöistä. Videosta pystyt mm. poimimaan kolme sekuntia sitä katselleet tai koko videon katsoneet ja tavoittaa heidät uudella kampanjalla.

Kuratoitu brand playlist

Videoita jaetaan somessa kymmenkertaisesti kuviin tai tekstiin nähden, ja hyvä videomainos tuplaa sekä brändin tunnettuuden että ostohalukkuuden katsojiensa kesken.

Post production

Videon on arvioitu vastaavan 82 prosentista internetin liikenteestä vuonna 2022. Video on nyt jo viestinnän ykkösväline, ja kasvu tulee jatkumaan vielä pitkään.

Sandstone

tähän Anttonin showreel

Käy myös katsomassa Anttonin portfolio sivu, jossa enemmän töitä. -> linkki

Toimintamme käytännössä

No kuinka videoprojekti Bazar Helsingin kanssa etenee?

 

Työskentelytapamme muuttuvat sen mukaan, kuinka paljon asiakas tahtoo olla mukana luovassa prosessissa. Videon suunnittelu voidaan tehdä yhteisellä ideointityöpajalla, muokata valmiista ajatuksesta tai me voimme hoitaa suunnitteluprosessin.

Videoprojekteja tai asiakkaita ei ole kahta samanlaista, siksi toimintatapamme ovat joustavia ja räätälöitävissä. Alla kuitenkin suurpiirteisesti kuvattuna videoprojektin eteneminen.

Image by Shapelined

1. Startti

Starttipalaverissa käydään läpi asiakkaan sisällöntuotannon tarpeet ja tavoitteet.

 

Yleensä ideoita lentää puolin ja toisin, mutta tuotannot priorisoidaan ensisijaisesti vastaamaan asiakkaan tärkeimpiä tavoitteita.

2. Suunnittelu

Starttipalaverin pohjalta aloitamme luovan tuotantoprosessin – tuotannolle luodaan käsikirjoitus, tuotantosuunnitelma sekä tarkka kustannusarvio asiakkaan hyväksyttäväksi.

3. Toteutus

Kääritään hihat ja ruvetaan hommiin! Me hoidamme koko tuotannon alusta loppuun, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa.

4. Toimitus

Kun materiaali on valmis, se hyväksytetään asiakkaalla. Kaikissa tuotteissamme korjauksia tehdään tarvittaessa toiveiden mukaan.

 

Loppusummaan sisältyy kolme korjauskierrosta. Lopputuote toimitetaan sovituissa formaateissa asiakkaalle latauslinkkinä.

Nyt kun tiedät miten homma toimii, ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan audio juuri teidän brändille!

Pyydä ilmainen hinta-arvio

Kiitos! Viestisi on lähetetty

bottom of page