top of page

Videotuotanto

Video on mainonnan ja viestinnän ykkösformaatti.

Videosisältöjä kulutetaan verkossa päivä päivältä enemmän, eikä loppua ole näkyvissä. Me tiedämme mikä digimaailmassa sitouttaa ja kiinnostaa – millä herätetään tunteita.

Videotuotannon 
avulla luot uskottavuutta, opetat, informoit, luot mielikuvia, sitoutat, myyt ja mainostat tehokkaammin kuin muilla viestinnän muodoilla. Mikset siis panostaisi videotuotantoon?

Me autamme yritystänne tavoittamaan täyden potentiaalinsa ja herätämme brändinne eloon uudella tavalla!

Miksi videotuotanto? Kuusi syytä:

Video sitouttaa

Video imaisee katsojan mukaansa pidemmäksi aikaa kuin kuvat ja on helpompi sisäistää kuin teksti. Videomainonta myös kerää klikkauksia yli 7 kertaa enemmän kuin kuva tai teksti.

Googlen suosikki

Google arvostaa videosisältöjä ja nostaa niitä ylös hakutuloksissa. Itseasiassa mahdollisuutesi päästä Google-haun ykkössivulle on 45 kertaa suurempi videolla kuin kuva- tai tekstisisällöllä.

Luo mielikuvia

Kuva kertoo enemmän kuin sanat, video enemmän kuin kuvat. Siksi 50% kuluttajista kertookin haluavansa nähdä lisää videosisältöjä brändeiltä.

Täynnä dataa

Mainostaja saa videosta hyödyllistä dataa paljon enemmän kuin muista sisällöistä. Videosta pystyt mm. poimimaan kolme sekuntia sitä katselleet tai koko videon katsoneet ja tavoittaa heidät uudella kampanjalla.

Toimii somessa

Videoita jaetaan somessa kymmenkertaisesti kuviin tai tekstiin nähden, ja hyvä videomainos tuplaa sekä brändin tunnettuuden että ostohalukkuuden katsojiensa kesken.

Viestinnän tulevaisuus

Videon on arvioitu vastaavan 82 prosentista internetin liikenteestä vuonna 2022. Video on nyt jo viestinnän ykkösväline, ja kasvu tulee jatkumaan vielä pitkään.

Tutustu töihimme

Olemme tuottaneet satoja videoita eri asiakkaille aina pikkutarkoista tuotevideoista informatiivisiin yritysfilmeihin.

Toimintamme käytännössä

No kuinka videotuotanto Bazar Helsingin kanssa etenee?

Työskentelytapamme muuttuvat sen mukaan, kuinka paljon asiakas tahtoo olla mukana luovassa prosessissa. Videon suunnittelu voidaan tehdä yhteisellä ideointityöpajalla, muokata valmiista ajatuksesta tai me voimme hoitaa suunnitteluprosessin.

Videotuotantoja tai asiakkaita ei ole kahta samanlaista, siksi toimintatapamme ovat joustavia ja räätälöitävissä. Alla kuitenkin suurpiirteisesti kuvattuna videoprojektin eteneminen.

1. Startti

Starttipalaverissa käydään läpi asiakkaan sisällöntuotannon tarpeet ja tavoitteet.

 

Yleensä ideoita lentää puolin ja toisin, mutta tuotannot priorisoidaan ensisijaisesti vastaamaan asiakkaan tärkeimpiä tavoitteita.

2. Suunnittelu

Starttipalaverin pohjalta aloitamme luovan tuotantoprosessin – tuotannolle luodaan käsikirjoitus, tuotantosuunnitelma sekä tarkka kustannusarvio asiakkaan hyväksyttäväksi.

3. Toteutus

Kääritään hihat ja ruvetaan hommiin! Me hoidamme koko tuotannon alusta loppuun, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa.

4. Toimitus

Kun materiaali on valmis, se hyväksytetään asiakkaalla. Kaikissa tuotteissamme korjauksia tehdään tarvittaessa toiveiden mukaan.

 

Loppusummaan sisältyy kaksi korjauskierrosta. Lopputuote toimitetaan sovituissa formaateissa asiakkaalle latauslinkkinä.

Nyt kun tiedät miten homma toimii, ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän toimintaanne vauhdittava videoprojekti!

Pyydä ilmainen hinta-arvio

Kiitos! Viestisi on lähetetty

bottom of page