VIDEO-

TUOTANTO

Videotuotanto

Tahdotko kasvattaa yrityksesi asiakaskuntaa? Mikäli vastauksesi on kyllä, tulisi sinun hyödyntää videomainonnan tuomia mahdollisuuksia. Video on voimakas tapa viestiä: se herättää potentiaalisen asiakkaan huomion useamman aistin voimin sitouttaen tehokkaammin kuin esimerkiksi helposti valtavirtaan hukkuva teksti tai kuva. Videoita katsellaan jokaiselta ruudulta: televisiosta, älypuhelimelta, tabletilta ja tietokoneelta – ihan kaikkialta, jossa on pelikorttia suurempi ruutu. Some ja sen mukana kulkeutuva videomainonta seuraa kuluttajaa siis kotisohvalta aina Espanjan lämpimän auringon alle. 

Vain muutamassa vuodessa ollaan päästy tilanteeseen, jossa katsoaksesi jokaisen kuukauden aikana maailmanlaajuisissa verkostoissa liikkuvan videon, täytyisi sinun saada taiottua itsellesi peräti 5 miljoonaa vuotta aikaa. Aivan kreisiä! Valinta on sinun: jäätkö paperiseen menneisyyteen vai pysytkö tahdissa mukana sillä, että hyödynnät markkinoinnissa yhtä parhainta työkalua – eli videota? Me uskomme, että tahdot pitää yrityksesi markkinoinnin trendikkäänä. Kun video on ammattilaisen käsialaa, puhuvat tulokset puolestaan!

IDEOINTI

Mitä tahdomme viestiä? Kenelle? Mitä tunteita tahdomme herättää? Mistä kanavasta heidät tavoitamme?

suunnittelu

Suunnitteluvaihe pitää sisällään muun muassa käsikirjoituksen sekä kuvakerronnan. Huolellinen suunnittelu näkyy lopputuloksessa.

tuotanto

Kun kuvakulmat on selvillä, siirrytään tuotantovaiheeseen. Huolehdimme lokaatiosta, mahdollisista avustajista sekä laitteistosta. 

editointi

Mitä saisi olla? Kursimme kappaleet kokoon siten, että video puhuttelee kohderyhmää haluamallamme tavalla.

Bazar Helsinki hoitaa

Videotuotanto kaikkiin kanaviin
- Yritysvideot

- Selitysvideot

- Mainosvideot

- Somevideot

- Animaatiovideot

Ota yhteyttä

Kiitos! Viestisi on lähetetty