top of page

Tapahtumat

Tapahtumat vievät lähelle asiakasta
 

Hektisessä digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median selailun maailmassa asiakkaan fyysisestä kohtaamisesta on tullut entistä merkittävämpi markkinoinnin keino.

Asiakkaalle elämysten ja kokemusten tarjoaminen tekee vaikutuksen ja jättää vahvan muistijäljen – oli kyse sitten yritystapahtumasta, festareista tai vaikka urheiluturnauksesta.

Hyvä tapahtuma synnyttää kohtaamisia ja liidejä sekä nostaa brändimielikuvaa. Tapahtuman ympärille on myös helppo rakentaa laajempikin digikampanja.

Tuottamiamme tapahtumia:

CNNCT FESTIVAL

Kaksipäiväinen elektronisen musiikin festivaali Espoossa 2022 ja 2023.

Tuotimme CNNCT Festivalin, sekä sen oheistapahtumat yhteistyössä Events 365 Oy:n ja All Things Liven kanssa. Tapahtuma keräsi kumpanakin järjestämisvuotenaan yli 6000 juhlijaa Espoon Tapiolaan.

Burger King kesäkiertue 2023

Kuuden kaupungin kesäkiertue tarjoili vegenugetteja ja hyvää fiilistä!

Tuotimme yhteistyössä Tsunami Helsingin kanssa Burger Kingille kuusi kaupunkia kattaneen kesäkiertueen, jossa kaupungin keskustorilla maistateltiin Burger Kingin tuotteita sekä soitettiin musiikkia kesäpäivinä.

Kunsthaus Jägermeister

Kuuden viikon taidekokonaisuus viidelle taiteilijalle vuodesta 2021

Konseptoimamme ja tuottamamme Kunsthaus Jägermeister tarjoaa vuosittain viidelle taiteilijalle kuudeksi viikoksi tilan tehdä taidetta, välineet, opetusta, mentorointia sekä verkostoitumistilaisuuksia.

Oshee Olkalaukkuvaellus

Hyvän mielen viihteellinen frisbeegolf -tapahtuma kaikille!

Tuotimme asiakkaallemme Oshee:lle frisbeegolf -tapahtuman, joka myi yli sadan kisapassin kiintiön loppuun alle tunnissa viihteelliseen turnaukseen Heinolaan.

Kiinnostaako tapahtumat? Ota yhteyttä

Kiitos! Viestisi on lähetetty

bottom of page