top of page
Screenshot 2021-12-29 at 15.31.46.png

Kultasepät Narsakka

Asiakas

Kultasepät Narsakka

Palvelut

Kanavat

Videotuotanto

Facebook, Instagram

Taustaa

Kultasepät Narsakka on suomalainen perheyritys, joka on valmistanut ja myynyt timanttikoruja Suomessa jo lähes 80 vuoden ajan. Heidän upea 'Routa' sormuksensa voitti Suomen kaunein sormus 2020 -palkinnon, jota he tahtoivat markkinoida sosiaalisessa mediassa videomainonnalla.

Screenshot 2021-12-29 at 15.31.16.png
Screenshot 2021-11-18 at 13.24.24.png

Ratkaisu

Koska kyseessä on Roudaksi nimitetty vihkisormus, oli meille tärkeää välittää mahdollisimman paljon tunnetta, rakkautta ja suomalaisen luonnon kauneutta videolla. Uskomme hyvän mainonnan herättävän katsojissa tunteita ja sitä kautta myös ostopäätöksiä – tämä tuotanto ei ollut poikkeus.

Toteutimme neljän videomainoksen sarjan, jotka kuvasimme kesällä Helsingin Lammassaaren kauniissa maisemissa. Näyttelijöiksi roolitettiin aito pariskunta, joiden välinen rakkaus todella välittyy myös videolla.

Katso alta asiakkaan mietteet projektista ja videotuotannosta

Tulokset

Videokampanja otettiin avosylin vastaan ja herätti katsojissaan selkeästi oikeita tunteita. Asiakkaamme sai mainosbudjettinsa 20-kertaisena takaisin ja myyntiä tuli 300% enemmän kuin valokuvilla tehdyillä kampanjoilla.

Yleisö klikkasi itsensä mainoksesta suoraan verkkokauppaan ja teki ostot verkosta loistavan tuotteen ja tunteita herättävän laadukkaan mainosvideokampanjan johdosta.

bottom of page