PALVELUMME

Bazar Helsinki ei ole perinteinen mainostoimisto, vaan maksat ainoastaan työpanoksesta jota kulloinkin tarvitset.

Olipa kyse sosiaalisen median kampanjoista, luovan sisällön tuottamisesta tai tekstisisällöistä, Bazarin ammattilaiset auttavat yrityksiä saavuttamaan sovitut tavoitteet.

Tutustu töihimme täältä!

Laadukas sisällöntuotanto tuo asiakkaan lähemmäs brändiä.


Sisällöntuotanto luo mielikuvia yrityksestä, sen toimintatavoista ja tuotteista. Sisällön tulee puhutella oikeaa yleisöä, oikeassa kanavassa ja oikeaan aikaan. Jos sisältö on tehty huolimattomasti, vaikuttaa se negatiivisesti myös yrityksen imagoon.

 

Sisällöntuotannon tulee olla myös  tavoitteellista - ilman konkreettisia tavoitteita markkinointi toimii puoliteholla. Bazar Helsinki tuottaa laadukkaat kuva-, video- ja tekstimateriaalit kaikkiin sosiaalisen median kanaviin itsenäisesti teidän tavoitteidenne ja toiveidenne mukaan. Raportoimme julkaisuista aina kattavasti ja optimoimme sisältöjä datan mukaan varmistuaksemme teidän tavotteidenne saavuttamiseksi.

Somesisällöt

Bazar Helsinki tuottaa kuvat, videot, somesarjat, tekstit ja luovat kokonaisuudet kaikissa formaateissa sosiaalisen median kanaviin. Meille tärkeää luovan ja laadukkaan sisällön lisäksi on tavoitteiden määrittäminen, tulosten raportointi ja sisällön jatkuva optimointi.

Videomainonta herättää huomiota ja auttaa markkinoinnin optimoinnissa.

Mielikuvien luomisessa ja asiakkaan sitouttamisessa video on vertaansa vailla. Se on todistetusti tehokkain markkinointisisällön muoto, ja yksinkertaisenkin infografian animointi videomuotoon tekee tiedosta mielenkiintoisemman ja helpommin sisäistettävän. 

Videon mitattavuus tekee siitä mainostajalle loistavan työkalun. Videosta näemme kuinka pitkälle käyttäjät sitä katsovat ja kuinka monesti. Sosiaalisen median vilisevässä sisältöviidakossa pystymme mittaamaan, kuinka moni on pysähtynyt katsomaan videosisältöä, ja missä kohtaa videon katselu on lopetettu. Tämä tekee videomainonnasta myös helposti optimoitavan.

 

Tämän lisäksi nykyaikaiset mainoskanavat kuten Google ja Facebook suosivat videomainostajia ja nostavatkin videosisältöjen näkyvyyttä verrattuna kuvaan tai tekstiin. 

Bazar Helsinki tarjoaa videotuotantoa kokonaisvaltaisesti teidän tarpeisiinne. Suunnittelu, käsikirjoitus, ohjaus, kuvaus, editointi, leikkaus sekä animoinnit hoituvat varmalla ammattitaidolla.

Videotuotanto

Ota yhteyttä

Kiitos! Viestisi on lähetetty

Tekstituotanto

Bazar Helsinki tuottaa niin blogit, verkkosivut, uutiskirjeet, sähköpostimarkkinoinnin, artikkelit ja advertoriaalit kuin Facebook-, Instagram- ja LinkedIn-sisällötkin.

Tekstituotannolla on keskeinen rooli markkinoinnissa.


Yrityksesi markkinointiviestinnän pääviestit voivat olla hyvinkin suunniteltuja, mutta niiden pohjalta rakentuva tekstituotanto vaatii ammattilaisen, joka tietää millaiseen sävyyn viestit tulee kirjoittaa, kenelle ja mikä on tekstin tavoite. 

 

Hakukoneoptimoitu tekstituotanto myös ohjaa liikenteen hakukoneista sivuillesi orgaanisesti ja pitkäkestoisemmin kuin hakusanamarkkinointi. Tekstituotantoon kannattaakin panostaa ja valjastaa yrityksen sisällöntuottajaksi henkilö, joka pystyy omatoimisesti tuottamaan sisältöä julkaisukalenterin mukaisesti.