top of page

Palvelut

Videotuotanto

Videomainonta herättää huomiota ja auttaa markkinoinnin optimoinnissa.

Mielikuvien luomisessa ja asiakkaan sitouttamisessa video on vertaansa vailla. Se on todistetusti tehokkain markkinointisisällön muoto, ja yksinkertaisenkin infografian animointi videomuotoon tekee tiedosta mielenkiintoisemman ja helpommin sisäistettävän. 

Videon mitattavuus tekee siitä mainostajalle loistavan työkalun. Sosiaalisen median vilisevässä sisältöviidakossa pystymme mittaamaan, kuinka moni on pysähtynyt katsomaan videosisältöä, ja missä kohtaa videon katselu on lopetettu. Tämä tekee videomainonnasta myös helposti optimoitavan.

Tämän lisäksi nykyaikaiset mainoskanavat kuten Google ja Facebook suosivat videomainostajia ja nostavatkin videosisältöjen näkyvyyttä verrattuna kuvaan tai tekstiin. 

Tapahtumat

Tapahtumat tuovat brändin asiakkaan luokse.


Pitkäkestoinen digitaalisen sisällön ahmiminen saattaa aiheuttaa kuluttajalle ähkyn. Silloin on parasta viedä tuotteesi tai brändisi suoraan asiakkaan luokse nähtäväksi, koskettavaksi ja tunnettavaksi.

Bazar Helsinki tuottaa yritystapahtumat, yleisötapahtumat, messut ja tempaukset yli 20 vuoden tapahtumatuotannon ammattitaidolla. Laajan alihankkijaverkoston ja vankan osaamisen ansiosta tapahtumasi erottuu edukseen kentällä.

Somesisällöt

Laadukas sisällöntuotanto tuo asiakkaan lähemmäs brändiä.


Sisällöntuotanto luo mielikuvia yrityksestä, sen toimintatavoista ja tuotteista. Sisällön tulee puhutella oikeaa yleisöä, oikeassa kanavassa ja oikeaan aikaan. Jos sisältö on tehty huolimattomasti, vaikuttaa se negatiivisesti myös yrityksen imagoon.

Sisällöntuotannon tulee olla myös  tavoitteellista - ilman konkreettisia tavoitteita markkinointi toimii puoliteholla.

Bazar Helsinki tuottaa laadukkaat kuva-, video- ja tekstimateriaalit kaikkiin sosiaalisen median kanaviin itsenäisesti teidän tavoitteidenne ja toiveidenne mukaan. Raportoimme julkaisuista aina kattavasti ja optimoimme sisältöjä datan mukaan varmistuaksemme teidän tavotteidenne saavuttamiseksi.

Ota yhteyttä

Kiitos! Viestisi on lähetetty

bottom of page