top of page
  • Writer's pictureBazar

Viisi syytä valita Bazar Helsinki

Muistatko, milloin viimeksi olet lähtenyt pitkälle, kiireettömälle ja ennen kaikkea stressittömälle metsälenkille tai illanviettoon murehtimatta yrityksesi markkinointia tai Facebook-postausten tyhjiä kommenttikenttiä? Niin pienet kuin suuretkin yritykset ja freelancerit tuskailevat toisinaan samojen kysymysten äärellä: missä ovat asiakkaat? Bazar Helsinki auttaa sinua löytämään kadonneen asiakaskuntasi ja saamaan tuloksia budjetista riippumatta. Bazar Helsinki ei ole tavanomainen markkinointitoimisto, vaan meillä maksat ainoastaan tehdystä työstä.


Nyt jos koskaan on äärettömän tärkeää käyttää yrityksen varoja vain tarpeelliseen voit siis unohtaa markkinointitiimin palkkauksesta aiheutuvat kustannukset, aikaa vievän rekrytointiprosessin sekä vastuun omasta työntekijästä. Älä kuitenkaan unohda toimintasi kannalta elintärkeää markkinointia, sillä se voi olla avaintekijä vallitsevasta poikkeustilasta selviytymiseen. Bazar Helsinki tahtoo aidosti auttaa sinua menestymään.


Tee sitä mitä rakastat Bazar Helsinki hoitaa markkinoinnin


Sinun vahvuutesi voi olla esimerkiksi eläinten kouluttaminen, rakastettujen vartalovoiteiden valmistaminen tai laulaminen, kun taas Bazar Helsinki pärjää paremmin huippulaatuisten markkinointikonseptien toteuttamisessa kuin Idolsissa. Kun valitset Bazar Helsingin markkinointitiimiksesi, vapautat kiireisestä arjestasi aikaa muuhun: voit jälleen löytää itsesi vanhan, rakkaan harrastuksen parista tai sopia toisessa kaupungissa asuvan ystäväsi kanssa kakkukaffet. Kun Bazar Helsinki hoitaa yrityksesi digimarkkinointia, saat saman katon alta niin tulokset kuin tuen. Opit myös valtavasti uutta suoraan digimarkkinoinnin ammattilaiselta, mikäli markkinointi aiheena kiinnostaa markkinoinnin ulkoistaminen on pääsylippu ammattilaisen oppeihin.


Bazar Helsinki tuo tuloksia takuuvarmasti


Olemme niin varmoja työmme laadusta sekä tiimimme ammattitaidosta, että uskallamme luvata taitotakuun: tiimimme jäseniltä ei tiedot ja taidot lopu kesken! Digitaalisen markkinoinnin tehtävänä on luoda asiakaskohtaamisia verkossa ja lisätä yrityksesi tunnettuutta valituissa kohderyhmissä oikealla hetkellä, oikeassa paikassa ja oikealla viestillä. Verkossa tavoitat yli 90 % suomalaisista. Ammattitaitoinen työ tuo tulosta.


Bazar Helsinki sinun markkinointitiiminäsi 5 syytä valita meidät


Kaipaatko uusia ideoita esimerkiksi postausten tai kiinnostavien kampanjoiden muodossa jo tasapaksulta tuntuvaan virtaan yrityksesi viestinnässä? Olipa tarpeesi sitten vain muutama mielenkiinnon herättävä päivitys, laajempi viestintäsuunnitelma kera katseen vangitsevien kuvien, videoiden ja tekstien, tai digimarkkinoinnin ammattilaisen kokonaisvaltaisempi panos, maksat ainoastaan tehdystä työstä.


1. Tahdomme sinun menestyvän.

Me uskomme pitkäkestoisen yhteistyön kantavan aina hedelmää. Menestys on väistämätön palkinto yhteistyön, ammattitaidon ja tuloksen aikaansaannoksesta.


2. Maksat ainoastaan tarvitsemastasi työpanoksesta.

Bazar Helsinki hinnoittelee palvelunsa henkilötyöpäivien mukaan mikäli tarvitset markkinointipalveluita esimerkiksi simppeleiden kampanjoiden toteuttamiseen vain 7,5 tuntia viikossa, on valintasi Light-paketti. Tällöin maksat ainoastaan 7,5 tunnin työpanoksesta ilman muita kuluja. Valitse palvelupaketeista Light, Luova tai Laaja.


3. Työkuormasi kevenee ja voit tehdä sitä, mitä rakastat.

Helposti etenkin yksin- tai pienyrittäjän arki jää pyörimään tuhansien tutoriaalien jalkoihin how to grow your business online, digital marketing for beginners ja niin edespäin. Internet on pullollaan hyvää tietoa, mutta ajankäytössä johonkin on vedettävä raja. Sillä välin kun Bazar Helsinki hoitaa tuloksellisen markkinoinnin, jää sinulle arvokasta aikaa vietettäväksi perheen, ystävien, harrastusten ja yritystoiminnan pyörittämisen parissa.


4. Bazar Helsinki tietää trendit ja työkalut.

Sosiaalinen media elää jatkuvassa muutoksessa. Kun menet nukkumaan, et koskaan voi tietää, mikä trendi on ottanut vallan yön aikana. Jotta reipasta tahtia muuttuvassa virrassa pysyy mukana, on oltava digimarkkinoinnin ammattilainen tai siitä kiinnostunut henkilö, joka osoittaa jatkuvaa uteliaisuutta alaa kohtaan ja käyttää aikansa verkkoviidakossa.


5. Hyvät tyypit ovat hyväksi liiketoiminnalle.

Olemme ehdottomasti sitä mieltä, että hyvät tyypit ovat hyväksi liiketoiminnalle Bazar Helsinki on hyvin tyyppien toimisto, jonka digimarkkinointitiimin ammattilaiset kehittävät jatkuvasti itseään uusien haasteiden parissa. Me emme jätä sinua oman onnesi nojaan digimarkkinoinnin alati muuttuvaan maailmaan, vaan tuemme, kannustamme ja opetamme myös sinua yrittäjänä tähtäämään oikeilla työkaluilla tulokselliseen markkinointiin.


 

Palvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin. Jos et ole varma omista tarpeistasi, ota meihin yhteyttä ja muodostetaan digimarkkinointinne tavoitteet yhdessä!


Lue lisää Bazar Helsingistä ja sovi tapaaminen!

55 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Ota yhteyttä

Kiitos! Viestisi on lähetetty

bottom of page