top of page
  • Writer's pictureBazar

Tuottajan blogi: Kestävä tulevaisuus toimisto kerrallaan – Sodexo Foodhub

Espoon Keilaniemessä jättimäinen Microsoftin toimistorakennus kätkee sisällensä kestävän kehityksen terävintä kärkeä edustavan Sodexo Foodhubin, johon pääsimme tutustumaan alkukesästä 2021. Sodexo Foodhubin nimittäminen toimistoruokalaksi olisi huutava vääryys, sillä sekä ruoka että puitteet muistuttavat enemmän huippuravintolaa kuin suurtalouskeittiötä.


Paikan upeus kuitenkin paljastuu matkustamalla kaksi kerrosta alaspäin. Ennen tyhjänä seissyt toimistotila on laitettu uuteen uskoon, ja toimii tuoreiden raaka-aineiden kasvattamona. Jopa epätodellisen näköinen kasvihuone lamppuineen ja monitoreineen tiputti meidän leukamme lattiaan ensinäkemältä.

Pääsimme toteuttamaan sekä Sodexo Foodhubille että Greenhubiksi ristitylle kasvattamolle raikkaan ja modernin esittelyvideon. Projektia vetänyt karismaattinen keittiömestari Kasper Sjöholm antoi meille vapauden olla luovia, ja tehdä asioita hieman eri tavalla kuin monikansalliselta jättiyritykseltä saattaisi odottaa.


Hyödynsimme kuvauksissa pääosin kattoikkunoista vuotavaa kaunista luonnonvaloa ja liikettä stabiloivaa kuvanvakainta tuodaksemme katsojille autenttisemman kokemuksen silotellun ja supervalaistun myyntifilmin sijaan. Dynaaminen liike ja vivahteikas värimäärittely videolla tuovat esiin Foodhubin rennon ja uudenaikaisen lähestymistavan heidän toimintaansa. Tämän projektin tuotannosta nautimme erityisen paljon!– Jere Hyvönen, Bazar Helsinki

89 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Ota yhteyttä

Kiitos! Viestisi on lähetetty

bottom of page