top of page

Tekstituotanto

Image by Shapelined

Blogitekstit, asiakastarinat, artikkelit.

Kun tekstintuotanto tuottaa harmaita hiuksia, me autamme. Jotta sanat soljuvat luoden harmonisen kokonaisuuden, on jokaista kirjainta osattava rakastaa.

 

Anna ammattilaisen kädenjäljen näkyä ja katso, kuinka teksti myy.

 

Jos kaipaat luontoon, leffaan tai vaikkapa rentouttavaan hierontaan, mene sinne, äläkä käytä enää tuntiakaan sanojen kanssa taistelemiseen. Ulkoistettu tekstintuotanto tuo takuuvarmaa tulosta sekä mielenrauhaa.

Miksi tekstituotanto kannattaa ulkoistaa?

Säästä aikaa

Tekstituotanto on aikaa vievää puuhaa, ja joskus tyhjän paperin tuijottaminen vie ajasta suurimman osan. Ulkoistamalla kirjoittamisen säästät ajan lisäksi hermojasi.

Näy hakukoneissa

Jotta tekstisi tavottaisivat myös Googlen pitkän kouran, on osattava tekstit kirjoittaa painottaen tiettyjä sanoja tietyissä paikoissa – me autamme!

Kerralla maaliin

Moni meistä on oman itsensä pahin kriitikko ja tekstin tuottamisesta ei meinaa millään tulla valmista. Meidän kynästämme tekstit laitetaan kerralla maaliin ja maailmalle!

Image by Shapelined

Esimerkkejä teksteistäme

Olemme tuottaneet tekstejä asiakkaille laidasta laitaan aina hyväntekeväisyysorganisaatioiden keräyskirjeistä blogiteksteihin ja asiakastarinoihin.

Asialliset tekstit luovat myös ammattitaitoista kuvaa yrityksestä ja suurimman osan teksteistä tuotammekin ns. white labelina, eli kuin se tulisi asiakkaan omasta kynästä.

Lue tästä esimerkiksi

Takkahuone -myymäläketjun asiakastarinat.

Sekä tietenkin oma blogimme!

Tekstiä vailla? Kysy meiltä apuvoimia

Kiitos! Viestisi on lähetetty

bottom of page