Meistä

Image by Shapelined

Bazar Helsinki

Digitaalinen markkinointi on tärkeä osa aktiivisen yrityksen myyntiä, mutta yhtään ostopäätöstä ei tehdä datan pohjalta, vaan tunteella. Tehtävänämme on luoda kohderyhmiä puhuttelevia viestejä. Ketterät toimintamallimme takaavat kustannustehokkuuden. Tavoitteemme on tarjota kustannustehokas tapa tuottaa laadukasta sisältöä digitaalisiin kanaviin.

Bazar Helsinki elää ja hengittää laadukkaista sisällöistä. Tekstin, kuvan ja äänen harmonia luo parhaimmillaan lähtemättömän vaikutuksen ja luo asiakaskohtaamisia. Sisältö onkin digitaalisen markkinoinnin avaintekijä, ja ilman sitä markkinointi jää torsoksi – content is king!​

Yhteisöllisyys

Panostamme hyvään vuorovaikutukseen asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme ja työntekijöidemme kanssa.

Yhteistyö

Me uskomme pitkäkestoisen yhteistyön kantavan aina hedelmää. Siksi pyrimme jatkuviin asiakkuuksiin projektiluontoisen työskentelyn sijaan.

Tunne

Hyvä markkinointi herättää aina tunteita. Iloa, surua, rakkautta ja raivoa –muistamme mitä tuote sai meidät tuntemaan. Tunne ajaa ostopäätöksiin.

Innovaatio

Me uskomme pitkäkestoisen yhteistyön kantavan aina hedelmää. Siksi pyrimme jatkuviin asiakkuuksiin projektiluontoisen työskentelyn sijaan.

Muutamia meille tärkeitä asioita
Bazarilaiset
DSC07278-2.jpg

Jere Hyvönen

CEO / Creative Director

jere.hyvonen@bazarhelsinki.fi

Jeren erikoisalaa on luovat markkinointikampanjat. Sen lisäksi hänen hyppysissään on digitaalisen mainonnan hallinta ja analysointi.

DSC07353-3.jpg

Heikki Liimatainen

Koko elämänsä yrittäjänä toiminut Heikki pitää langat käsissään ja laivan kurssilla. Yritystoiminnan kehittäminen on hänelle elämäntapa ja elinehto.

DSC07488 v2.jpg

Matias Aakko

Matias on visuaalisen sisällönluonnin monilahjakkuus. Hänen kamerastaan syntyvät niin upeat mainosvideot kuin laadukkaat valokuvatkin.

DSC09993-3.jpg

Mirelle Rautiainen

Sosiaalisen median ja digimaailman taitava Mirelle huolehtii yritysten sosiaalisen median julkaisukalentereista ja sisällön luonnista.

memmu.jpg

Mervi Jankko

Yli 20 vuotta graafisena suunnittelijana työskennellyt Mervi tuottaa myös upeita WordPress nettisivuja asiakkaillemme. 

DSC04853.jpg

Joel Naakka

Joel on joukkueemme luottopelaaja liikkuvan kuvan jälkityöstössä, animoinnissa ja äänisuunnittelussa.