TIETOA
MEISTÄ

Bazar Helsinki on yrityksesi ulkoistettu markkinointitiimi.

Me teemme sisältöä, jolla te teette tulosta. 

Content is king!

Muutamia meille tärkeitä asioita
Yhteistyö
Yhteisöllisyys
Innovatiivisuus
Tunne

Me uskomme pitkäkestoisen yhteistyön kantavan aina hedelmää. Siksi pyrimme jatkuviin asiakkuuksiin projektiluontoisen työskentelyn sijaan.

Panostamme hyvään vuorovaikutukseen asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme ja työntekijöidemme kanssa.

Hyvä markkinointi herättää aina tunteita. Iloa, surua, rakkautta ja raivoa –muistamme mitä tuote sai meidät tuntemaan. Tunne ajaa ostopäätöksiin.

Hyvä sisältö erottuu aina edukseen. Uudet, mielenkiintoiset ja mieleenpainuvat viestit synnyttävät kohtaamisia.

Digitaalinen markkinointi on tärkeä osa aktiivisen yrityksen myyntiä, mutta yhtään ostopäätöstä ei tehdä datan pohjalta, vaan tunteella. Tehtävänämme on luoda kohderyhmiä puhuttelevia viestejä. Ketterät toimintamallimme takaavat kustannustehokkuuden. Tavoitteemme on tarjota kustannustehokas tapa tuottaa laadukasta sisältöä digitaalisiin kanaviin.

Bazar Helsinki elää ja hengittää laadukkaista sisällöistä. Tekstin, kuvan ja äänen harmonia luo parhaimmillaan lähtemättömän vaikutuksen ja luo asiakaskohtaamisia. Sisältö onkin digitaalisen markkinoinnin avaintekijä, ja ilman sitä markkinointi jää torsoksi – content is king!​

Bazarilaiset
Avatar 98

HEIKKI LIIMATAINEN

Koko elämänsä yrittäjänä toiminut Heikki pitää langat käsissään ja laivan kurssilla. Yritystoiminnan kehittäminen on hänelle elämäntapa ja elinehto.

Avatar 102

MIRELLE RAUTIAINEN

Kirjoittamista rakastava Mirelle pitää yritysten viestinnän yhdenmukaisena, sujuvana ja miellyttävänä - oli kyseessä blogitekstit, tiedotteet tai mainonnan koukuttavat kärjet.

Avatar 86

JOONA
KEMPPAINEN

Creative Marketing Specialist

joona.kemppainen@bazarhelsinki.fi

Joonan erikoisalaa on digitaalisen mainonnan hallinta ja analysointi. Sen lisäksi hän pitää huolta, että projektit löytävät oikean tekijän ja pysyvät aikataulussa.

Avatar 100

MERVI
JANKKO

Yli 20 vuode graafisen suunnittelun ja taittamisen kokemuksella Mervin tarkka silmä pitää yritysten visuaalisen viestinnän särmänä ja laadukkaana.

Yhteystiedot:

info@bazarhelsinki.fi

020 127 9991

Bazar Helsinki

Tarkkampujankatu 18

00150 Helsinki

Seuraa Bazaria:

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • LinkedIn

© 2020 Bazar Helsinki