TIETOA
MEISTÄ

Bazar Helsinki on yrityksesi ulkoistettu markkinointitiimi.

Me teemme sisältöä, jolla te teette tulosta. 

Content is king!

Muutamia meille tärkeitä asioita
Yhteistyö
Yhteisöllisyys
Innovatiivisuus
Tunne

Me uskomme pitkäkestoisen yhteistyön kantavan aina hedelmää. Siksi pyrimme jatkuviin asiakkuuksiin projektiluontoisen työskentelyn sijaan.

Panostamme hyvään vuorovaikutukseen asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme ja työntekijöidemme kanssa.

Hyvä markkinointi herättää aina tunteita. Iloa, surua, rakkautta ja raivoa –muistamme mitä tuote sai meidät tuntemaan. Tunne ajaa ostopäätöksiin.

Hyvä sisältö erottuu aina edukseen. Uudet, mielenkiintoiset ja mieleenpainuvat viestit synnyttävät kohtaamisia.

Digitaalinen markkinointi on tärkeä osa aktiivisen yrityksen myyntiä, mutta yhtään ostopäätöstä ei tehdä datan pohjalta, vaan tunteella. Tehtävänämme on luoda kohderyhmiä puhuttelevia viestejä. Ketterät toimintamallimme takaavat kustannustehokkuuden. Tavoitteemme on tarjota kustannustehokas tapa tuottaa laadukasta sisältöä digitaalisiin kanaviin.

Bazar Helsinki elää ja hengittää laadukkaista sisällöistä. Tekstin, kuvan ja äänen harmonia luo parhaimmillaan lähtemättömän vaikutuksen ja luo asiakaskohtaamisia. Sisältö onkin digitaalisen markkinoinnin avaintekijä, ja ilman sitä markkinointi jää torsoksi – content is king!​

Bazarilaiset

Heikki Liimatainen

Koko elämänsä yrittäjänä toiminut Heikki pitää langat käsissään ja laivan kurssilla. Yritystoiminnan kehittäminen on hänelle elämäntapa ja elinehto.

Jere Hyvönen

Creative Marketing Specialist

jere.hyvonen@bazarhelsinki.fi

Jeren erikoisalaa on luovat markkinointikampanjat. Sen lisäksi hänen hyppysissään on digitaalisen mainonnan hallinta ja analysointi.

DSC07417-4.jpg

Matias Aakko

Matias on visuaalisen sisällönluonnin monilahjakkuus. Hänen kamerastaan syntyvät niin upeat mainosvideot kuin laadukkaat valokuvatkin.

Mirelle Rautiainen

Sosiaalisen median ja digimaailman taitava Mirelle huolehtii yritysten sosiaalisen median julkaisukalentereista ja sisällön luonnista

Mervi Jankko

Yli 20 vuotta graafisena suunnittelijana työskennellyt Mervi tuottaa myös upeita WordPress nettisivuja asiakkaillemme. Paras visuaalinen viestintä syntyy copyn ja graafikon yhteistyöstä.