SOSIAALINEN MEDIA

Sosiaalisen median sisällöntuotanto

Tuntuuko kellotaulusta loppuvan tunnit? Ideointi ja toteutus vie aikaa, jota yrittäjällä usein ei ole. Sisältö on yhtenäisenä virtana soljuva kokonaisuus, joka pitää sisällään niin tekstin, videon, kuvan kuin äänen. Jotta sosiaalisen median sisällöntuotanto tuo tuloksia, on sen eteen nähtävä tuntitolkulla vaivaa. Kyse ei ole vartin työpanoksesta tai hommasta, joka tehdään puoliteholla työpäivän viimeisillä minuuteilla. Sosiaalisen median sisällöntuotanto vaatii kaverikseen strategian sekä usein myös ammattilaisen – eli sisällöntuottajan tai markkinointitoimiston jeesiä.

Löytyvätkö katseen vangitsevat kuvat ja pysäyttävät videot jo ennestään? Hienoa! Mikäli ei, Bazar Helsinki tuottaa iskevän materiaalin nopeallakin aikataululla. Sosiaalisen median sisällöntuotannon ulkoistaminen saa kanavat ja niiden sisällön puhkeamaan kukkaan. Sen lisäksi, että sosiaalisen median sisällöntuotanto vie aikaa, vaatii se myös resursseja sekä tietämystä siitä, millainen sisältö missäkin kanavassa toimii ja millaiselle yleisölle. Viimeisetkin tunnit heitetään hukkaan silloin, kun strategiasta ei ole hajuakaan.

IDEOINTI

Mitä tahdomme viestiä? Kenelle? Mitä tunteita tahdomme herättää? Mistä kanavasta heidät tavoitamme?

TUOTANTO

Mikäli kohderyhmään iskevää materiaalia ei ennestään löydy, tuotetaan uudet! Kuvat, videot ja animaatiot luovat kehykset kiinnostaville teksteille.

JULKAISU

Hyväkään sisältö ei erotu

edukseen väärässä paikassa – me julkaisemme sisällöt oikeassa kanavassa oikeaan aikaan.

RAPORTOINTI

Kuukausiraportissa kasataan yhteen kaikkien julkaisujen tärkeimmät numerot ja optimoidaan julkaisuja

niiden pohjalta. 

Bazar Helsinki hoitaa

Sosiaalisen median sisällöntuotanto kaikkiin kanaviin
- Valokuvaus

- Kuvankäsittely

- Koukuttavat tekstikärjet

- Videot

- Animoinnit

- Kohderyhmää puhuttelevat ajankohtaiset päivitykset

- Asiakkaita sitouttavat ja aktivoivat viestit

Ota yhteyttä

Kiitos! Viestisi on lähetetty