top of page

Sosiaalinen media

Somepalvelut saman katon alta.
 

Sosiaalinen media on nykyaikaisen yrityksen verkkosivut, käyntikortti, asiakaspalvelu ja mainoskanava kaikki sidottuna yhdeksi kokonaisuudeksi. Some antaa tietoa, luo mielikuvia, herättää tunteita, tuo luottamusta, kannustaa kertomaan kavereille ja jättää muistijäljen.

Sosiaalisen median ylläpito, sisällöntuotanto ja mainonta – Bazar Helsinki tarjoaa kaikki palvelut saman katon alta.

 

Hyvä ja aktivoiva sosiaalinen media tuo yrityksestä ja sen tuotteista laadukkaan kuvan ja kertoo juuri sen viestin mitä haluat yrityksestäsi kertoa.

Miksi someen kannattaa panostaa? Kuusi syytä:

Some tavoittaa

Suomalaisista 80% käyttää Facebookkia tai Instagramia. Somekanavat ovat väyläsi 4,4 miljoonan suomalaisen näytöille ja sydämiin.

Välitä viestejä ja mielikuvia

Somessa viestit helposti yrityksesi arvoista ja luot mielikuvia. 

Pääse lähelle asiakasta

Tutkimusten mukaan B2C yrityksistä 60% pitävät Facebookia tärkeimpänä somekanavanaan. 43% suomalaisista kokevat Instagramin olevan paras kanava yritysten seuraamiselle.

Avaa dialogi

Yhä useammat kuluttajat käyttävät yritysten some-kanavia asiakaspalvelun väylänä. Somessa voi viestiä

Vaikuttavaa sisältöä

Vaikuttajamarkkinointi etenkin Instagramissa on ollut viime vuosien kuumimpia trendejä. 83% Instagramin käyttäjistä kertovatkin löytäneensä uusia tuotteita palvelusta.

Näytä persoonaa

Maailma rakastaa orgaanista sisältöä. Tarjoa yleisöllesi kurkistus kulisseihin ja yrityksen henkilöihin

Kuvaamiamme sosiaalisen median sisältöjä

Toimintamme
käytännössä

Miten sitä somea sitten tehdään?

Tarjoamme yrityksille räätälöityjä sosiaalisen median palveluita joko kuukausittaisella sopimuksella tai yksittäin tarpeesi mukaan.

 

Kuukausisopimukseen kuuluu aina kuukausipalaveri, jossa käydään läpi edellisen kuukauden työt ja sovitaan seuraavalle kuulle sisällöt painotuksineen.

Meiltä saat mm.

- Sosiaalisen median strategian

- Kuukausittaisen julkaisukalenterin ylläpidon

- Sisällöntuotannon

- Koukuttavat kuvatekstit

- Maksetun mainonnan

- Raportoinnin

- Vaikuttajakampanjat

Pyydä ilmainen somekonsultaatio

Kiitos! Viestisi on lähetetty

Kuukausisopimukset

Sosiaalisen median – kuten muidenkin markkinointikanavien käyttö on yksilöllistä ja riippuu kulloinkin yrityksen tarpeista. Mielenkiintoisen somen tärkeimmät asiat ovat kuitenkin pitkäjänteinen tekeminen ja kiinnostavan sisällön tuotanto.

Pienemmille somekanaville suosittelemme viikottaista maksullista markkinointia, jotta oikea yleisö löytää perille. Jos seuraajia on jo kertynyt tuhansia, voi kanavaa kasvattaa aktivoivalla sisällöllä ja esimerkiksi kilpailuilla.

Jos kuvapankkinne pursuaa laadukkaista kuvista, voi niitä hyödyntää ajankohtaisten kuvatekstien kanssa ja näin puhaltaa niille uutta elämää. Jos materiaalia ei ole aiemmin tuotettu, on hyvä järjestää säännöllisesti kuvauspäiviä ja tuottaa juuri brändinne näköistä ja oikean viestin välittävää sisältöä.

bottom of page