top of page
  • Writer's pictureBazar

Blogiteksti orgaanisen näkyvyyden lähteenä – mihin yritys tarvitsee blogia?

Laadukas blogiteksti kiinnostaa luet sellaista parhaillaan itsekin, miksi? Etsit hyödyllistä tietoa oman liiketoimintasi kasvattamiseen tai olet vailla inspiraatiota. Internet on paikka, josta tietoa etsitään ja josta uusia taitoja opetellaan. Internetissä on tarjolla merkityksellistä tietoa täysin ilmaiseksi. Tätä tarvetta ja ihmisten halua oppia voidaan käyttää myös yrityksen liiketoiminnan kasvattamiseen mutta miten ja miksi? Kerromme sinulle nyt orgaanisen näkyvyyden vaikutuksesta ja siitä, kuinka ammattimaisesti kirjoitettu blogiteksti kasvattaa näkyvyyttä. Bazar Helsinki on yrityksesi kumppani näkyvyyden kustannustehokkaaseen kasvattamiseen.


Orgaaninen näkyvyys, mitä se tarkoittaa?


Orgaaninen näkyvyys tarkoittaa sitä näkyvyyttä, joka on saavutettu sisällöllä - ilman rahallista panostusta mainospaikkaan. Kaikki yritykset tarvitsevat näkyvyyttä ja kilpailevat siitä muiden yritysten kanssa näkyvyys tuo asiakkaita. Kilpailu on kovaa ja yhä useampi yritys on valmis maksamaan suuriakin summia mainonnasta. Maksetun mainonnan ohella myös orgaaninen näkyvyys on äärettömän tärkeää. Mainontaan sijoitetut rahat pystytään käyttämään entistäkin tehokkaammin, kun orgaaninen näkyvyys on kunnossa.


Hyvä blogiteksti on keino boostata näkyvyyttä


Saamme jälleen huomata, että sisällöllä on suuri vaikutus. Vaikka kirjoittaisit sata blogitekstiä, mutta ne eivät saa ketään ihmistä kiinnostumaan, on vaikea saada näkyvyyttä maksoi siitä tai ei. Hyvät blogitekstit syntyvät, kun niihin käytetään ammattitaitoa, aikaa ja vaivaa oikotietä onneen ei tässäkään tapauksessa ole. Blogitekstit kiinnostavat ihmisiä, kun niissä on tietoa, jota he tarvitsevat. Ajatuksella tehdyt, opettavaiset blogitekstit saavat lukijan myös kiinnostumaan siitä, mitä tärkeää tietoa blogitekstien takana oleva yritys voisi tarjota lukijalle maksavana asiakkaana. Blogitekstit voivat ohjata lukijan siirtymään esimerkiksi yrityksen verkkosivuille tai sosiaaliseen mediaan, jolloin orgaaninen näkyvyys kasvaa näillä alustoilla.


Blogitekstit ovat siitäkin syystä hyvä keino boostata yrityksen näkyvyyttä, että ne pysyvät potentiaalisten asiakkaiden nähtävillä aina. Maksettu mainos alkaa tietystä päivämäärästä ja päättyy tiettyyn päivämäärään, mutta blogitekstit säilyvät ilman rahallista panosta blogin arkistossa pidempään.


Bazar Helsinki auttaa yritystä kasvattamaan orgaanista näkyvyyttä, miksi se on niin tärkeää?


Maksetut mainokset ovat tärkeä osa strategista mainontaa, mutta on huomioitava myös se, että osa ihmisistä kokee maksetut mainokset jatkuvana osana uutisvirtaansa häiritsevänä. Heille mielekkäämpää on esimerkiksi lukea blogiteksti, joka antaa heille arvokasta tietoa ja siinä sivussa kertoo blogitekstin takana olevan yrityksen palvelutarjonnasta. Orgaaninen näkyvyys on korvaamattoman tärkeää kaikille yrityksille, mutta etenkin sellaisille, jotka eivät pysty sijoittamaan rahaa jokaisen julkaisun näkyvyyden tehostamiseen. Kun potentiaalinen asiakas näkee maksetun mainoksen sosiaalisessa mediassa, seuraava askel useimmiten on se, että asiakas siirtyy tutkimaan mainostajan sisältöä. Jos mainostajalta puuttuu asiakkaan mielenkiinnon säilyttävä sisältö esimerkiksi hyödylliset blogitekstit, heittää yritys osittain hukkaan maksetun mainoksen hyödyt. Maksetulla mainonnalla voidaan saada aikaan entistäkin parempia tuloksia, kun hyvä orgaaninen näkyvyys on saavutettu.


Laadukkaat blogitekstit voivat saada lukijan kommunikoimaan yrityksen kanssa maksettuja mainoksia tehokkaammin. Potentiaalisen asiakkaan ja yrityksen välinen kommunikointi esimerkiksi kommentit, tykkäykset, jaot ja yhteydenotot, synnyttävät usein hedelmää.


Bazar Helsinki tuottaa kiinnostavat blogitekstit


Bazar Helsinki on sinun ulkoistettu markkinointitiimisi, jolle maksat vain tehdystä työstä. Kun ulkoistat sisällöntuotannon ammattilaiselle, voit olla varma siitä, että sisältö on puhuttelevaa. Blogitekstit on syytä julkaista säännöllistä aikataulua noudattaen sisällön laadusta tinkimättä. Aktiivisuus näyttelee orgaanisessa näkyvyydessä suurta roolia. Onko sinulla aikaa tuottaa laadukkaat blogitekstit säännöllisesti? Pari kertaa puolen vuoden aikana julkaistut blogitekstit harvoin saavat potentiaalisen asiakkaan vakuuttuneeksi tai sivustosi kävijämäärän pomppaamaan pilviin, vaikka sisältö olisikin kiinnostavaa.


Kiinnostuitko siitä, miten blogitekstit voivat auttaa yritystäsi kasvattamaan liiketoimintaa ja orgaanista näkyvyyttä? Bazar Helsinki auttaa sinua mielellään ota meihin yhteyttä ja tartu kiinni mahdollisuuteen!

38 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Ota yhteyttä

Kiitos! Viestisi on lähetetty

bottom of page