top of page
  • Writer's pictureBazar

Tuottajan blogi: Luonnollisesti sinun – Routa by Festive Collection.

Tuotantoyhtiö: Bazar Helsinki Asiakas: Festive Collection


Festive Collectionin Routa -sormus valittiin viime vuonna Suomen kauneimmaksi sormukseksi, ja meillä Bazarin tiimillä oli ilo ja etuoikeus päästä toteuttamaan sormuksille mainosvideot sosiaaliseen mediaan.


Meille oli välittömästi selvää, että suomalaisesta luonnosta vaikutteita ottava sormus täytyy saada esittää suomalaisessa luonnossa. Sormus edustaa kotimaisen käsityön terävintä kärkeä, mutta myös pyyteetöntä ja puhdasta rakkautta. Tahdoimme tuoda luonnollisuuden ja aitouden esiin tuotannon jokaisessa vaiheessa: näyttelijöiksi tulee roolittaa oikea pariskunta, videot täytyy kuvata luonnonvalossa ja löytää monimuotoinen lokaatio, jossa saamme Suomen kesän kauneuden mukaan yhdeksi näyttelijäksi.

Kerrottuamme visiomme asiakkaalle, saimme vapaat kädet toimia ja toteuttaa luovuuttamme. Lokaatioksi valitsimme Helsingin Lammassaareen johtavat pitkospuut lähiympäristöineen. Pitkospuita pitkin kävelemällä tahdoimme symboloida yhteistä matkaa ja polkua, jolle toisillensa lupautunut pari ovat lähteneet. Auringon viimeiset säteet loivat kauniin kultaisen atmosfäärin, joka pitkään heinikkoon osuessaan toi ainakin meille mieleen suomalaisen luonnon parhaat puolet. Näyttelijäpariskuntamme tekivät loistavan suorituksen ja olivat todella yhteistyökykyisiä ja mukavia ihmisiä – rautaisia ammattilaisia. Näyttelijöiden syleillessä toisiaan katsoja pystyy aistimaan oikean pariskunnan kemian ja kipinän, ja tämä tuo valtavasti lisää arvoa filmeihin.


Kaiken kaikkiaan tuotanto oli ns. hyvän mielen lifestyle -tuotanto, jossa pääsimme toteuttamaan omaa visiotamme ja luomaan upeaa mainontaa hienoille tuotteille.- Jere Hyvönen, Bazar Helsinki

120 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Ota yhteyttä

Kiitos! Viestisi on lähetetty

bottom of page