top of page
  • Writer's pictureBazar

Yrityksen henkilökuvaus helpommaksi

Voi, kauhistus! Yrityksen henkilökuvaus saattaa aiheuttaa työntekijöissä pelon sekaisen reaktion. Monelle tulee mieleen yläasteen koulukuvaus tai muu kammottava kokemus, jossa kameran edessä on istuttu jäykkänä tekohymy kasvoilla. Yrityksen henkilökuvaus ei kuitenkaan välttämättä ole niin kamala kun valitset ammattitaitoisen valokuvaajan, saa jokainen työntekijä taatusti mieluisen kuvan edustamaan itseään.


Kyseessä ei ole vain yksi kuva. Kyse on mielikuvan luomisesta, joka saattaa maksaa kokonaisen asiakkuuden pieleen mennessään. Yrityksen henkilökuvaus kannattaa ottaa tosissaan, jotta kuvia ei tarvitse heti olla taas uusimassa. 😉

Miksi yrityksen henkilökuvat ovat tärkeät?


Yrityksen henkilökuvat luovat osaltaan mielikuvaa. Hyvin usein asiakas käy tutustumassa tiimiin yrityksen verkkosivuilla etukäteen, sillä henkilökuvat kertovat paljon yrityksestä sekä tietenkin palveluita tarjoavista ammattilaisista, jotka yrityksen palveluksessa ovat.


Mikäli yritys myy ammattitaitoa, on tärkeää, että yrityksen henkilökuvat myös välittävät tätä ammattitaitoa. Ammattimaisuus ei tule esille, jos kuvat on otettu suurin piirtein omalla puhelimella takahuoneessa.


Millaisen kuvan asiakas saa yrityksestä, jonka henkilökuvat kielivät sekasotkusta? Mahtaako ostettava palvelukin olla yhtä lailla vailla punaista lankaa? Niinpä.

Yrityksen henkilökuvat ovat tärkeät siis monestakin syystä. Ne antavat asiakkaalle jonkinlaisen mielikuvan siitä, millaista ammattitaitoa on odotettavissa. Yrityksen henkilökuvat ovat yrityksen kasvot asiakas näkee, kuka häntä palvelee ja millainen ihminen hänen huoleensa vastaa. Mikäli kuva ei herätä vaikutelmaa ammattitaidosta, saattaa asiakas kääntyä toisen yrityksen ammattilaisen puoleen.Ammattitaitoinen kuvaaja osaa luoda rennon kuvausympäristön


Ammattitaitoisen valokuvaajan merkitystä ei voi korostaa liikaa, kun kyseessä on koko henkilöstön eli monen erilaisen persoonan kuvaus. Onnistunut lopputulos edustaa henkilön ulkoisia piirteitä sekä parhaassa tapauksessa antaa käsityksen hänen persoonastaan. Jännitys kaikkoaa, kun ammattilainen pääsee puikkoihin!


Me pyrimme aina luomaan rennon kuvausympäristön henkilökuvausta varten. Valmistelemme kuvauspaikan etukäteen, jotta kuvattavan ei tarvitse kuin ilmestyä paikalle! Kuvauspaikka riippuu halutusta lopputuloksesta – tausta voi olla tyypillinen valkoinen tai juuri yrityksen brändin mukainen, sisällä tai ulkona.


Tarvittaessa ohjaamme kuvattavaa, jotta jokaisella on helppo olla kameran edessä. Kehumme ja kerromme, mikäli vaikkapa käsi kannattaa asetella toisella tavalla. Pahinta on kuva, jossa jokin on hassusti ja sitä vain miettii, miksei kuvaaja sanonut mitään?!


Yrityksen henkilökuvat voivat olla tyylillisesti erilaisia


Esimerkiksi lastenhoitajalle tai tanssinopettajalle sopii huomattavasti rennompi henkilökuva, joka antaa henkilöstä helposti lähestyttävän ja ystävällisen kuvan, kun taas lakitoimiston asiantuntijasta halutaan todennäköisemmin antaa asiantunteva vaikutelma.


Tärkeintä on, että yrityksen henkilökuviin päätetään yksi tyylisuuntaus, joka tulee esille jokaisen henkilön henkilökuvassa. Yhtenäiset henkilökuvat tukevat yrityksen brändiä.


Mitä henkilökuvaus maksaa?


Tähän ei ole yksiselitteistä vastausta. Yrityksen henkilökuvaus ammattilaisen toteuttamana maksaa itsensä taatusti takaisin! Henkilökuvaus ei tarkoita ainoastaan sitä hetkeä, kun kuva napataan, vaan kaikkea työtä ennen ja jälkeen kuvausten. Esimerkiksi kuvankäsittely on tärkeä osa onnistunutta lopputulosta, jota kaikki eivät kuitenkaan tee. Hintaan vaikuttaa siis täysin se, mitä työtä hinta pitää sisällään.


Me kuitenkin annamme lupauksemme hyvästä hinnasta! 👍


Yrityksen henkilökuvaus Helsinki


Henkilökuvat edustavat (tai eivät edusta) sitä ammattitaitoa, jota yrityksellä on asiakkaalleen tarjota. Mikäli yrityksesi kaipaa yhtenäistä ilmettä tiimistä, voit kääntyä puoleemme. Tarjoamme valokuvauspalveluita vankalla ammattitaidolla Helsingissä sekä sovittaessa myös muuallakin. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan mukava kuvauspäivä koko porukalle pienelle tai suurelle sellaiselle!
49 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Ota yhteyttä

Kiitos! Viestisi on lähetetty

bottom of page