top of page
  • Writer's pictureBazar

Kolme syytä, miksi video yritykselle kannattaa ostaa ammattilaiselta

Video yritykselle on tänä päivänä yhtä tärkeä asia kuin kumisaappaat sadepäivänä. Houkutus videon tekemiseen itse on suuri, sillä satojen, tuhansien tai jopa kymmenien tuhansien eurojen säästö kuulostaa hyvin usein varsin kannattavalta. Videotuotannon ulkoistaminen on kuitenkin lähes poikkeuksetta fiksumpi idea, sillä sinun ei tarvitse maksaa itseäsi kipeäksi saadaksesi hyvän videon ja kaiken kukkuraksi laadukas video yritykselle tuo videoon investoidut rahat moninkertaisena takaisin.


1. Video luo asiakkaille mielikuvia yrityksestäsi


Asiakkaat saattavat avata lompakkonsa nyörit kilpailijallesi ihan vaan siitä syystä, että kilpailijasi ovat onnistuneet luomaan asiakkaille parempia mielikuvia heidän yrityksestään kuin sinä omastasi. Kun usein ihmiset tekevät ostopäätöksiä tunteiden pohjalta, on oikeanlaisten tunteiden herättäminen avainasemassa. Itse tehty video yritykselle voi olla jymymenestys tai täysi floppi, joka romuttaa koko yrityksen maineen.


Vaikka video ei aiheuttaisikaan somemyllytystä, saattaa pelkästään huonolaatuinen video saada ihmiset näkemään yrityksesi videon tapaan laaduttomana.

Video yritykselle kannattaa ostaa ammattilaiselta, koska...

Kun tilaat yritykselle videon ammattilaisen tekemänä, voit luottaa siihen, ettei imagohaittoja tapahdu. Tarvittaessa videotuotannon asiantuntija osaa suunnitella videon yksinomaan maineen ja brändin kehittämistä varten.
2. Ajan, osaamisen ja resurssien puute näkyy lopputuloksessa


Mikäli sinulta löytyy kaikkea yllä mainittua olet valmis vaihtamaan aurinkoiset kesäpäivät koneen ääressä kököttämiseen, tiedät kuinka taiot videot editointiohjelmissa valmiiksi ja omistat kenties hyvän videokamerankin, kannattaa toki tehdä yritykselle video omin avuin. Fakta on kuitenkin se, että usein yrityksillä on se oma osaamisalansa, jolloin työpäiviin ei luonnollisesti ole mahtunut leipomisen lisäksi videokuvauksen opettelua.


Video yritykselle kun ei synny tuosta noin vain. Et voi marssia kuvauspaikalle puhelin kourassa ja miettiä, että mitäs sitä nyt tekisi. Tai totta kai voit, mutta tietenkään se ei ole kannattavaa. Vaikka takataskusta löytyvä puhelin kuvaisikin 4K-videota, vaikuttaa videon tekniseen laatuun myös muun muassa kuvakennot, jotka puhelimissa ovat huomattavasti ammattilaiskameroiden kennoja pienempiä. Lukuvinkki: Videon kuvaaminen puhelimella


Video yritykselle kannattaa ostaa ammattilaiselta, koska...

Hänellä on aikaa viilata pilkkua niin, että video on paras mahdollinen. Ajan ja osaamisen lisäksi ammattilaisella on mukanaan kuvauskalusto, joka mahdollistaa laadukkaan videon kuvaamisen. Videotuotannon asiantuntijalla on usein myös pääsy esimerkiksi erilaisiin musiikkikirjastoihin sekä elementtisivustoihin, joista materiaalia ei saa ilmaiseksi.
3. Itse tekeminen ei välttämättä olekaan edullisempaa


Älä unohda, että aika on rahaa siis myös sinunkin aikasi. Vaikka tekisit videon itse ja säästäisit rahaa ilman ammattilaisen panosta, käytät kuitenkin omaa aikaa (ja usein vielä tuplasti enemmän kuin videoita työkseen tekevä ammattilainen) senkin edestä.


Voit loppujen lopuksi menettää rahaa, kun käytät kaiken ajan videon kasaamiseen sen sijaan, että pyörittäisit mainoskampanjoita tai palvelisit asiakkaitasi. Rahaa ei siis välttämättä säästy lainkaan itse tekemällä, vaikka sanonta "tein itse ja säästin" päteekin esimerkiksi sohvan rakentamiseen kuormalavoista.


Video yritykselle kannattaa ostaa ammattilaiselta, koska...

Vaikka ammattilaisen tekemä video yritykselle tuntuisikin kalliilta, on videon tuottama arvo huomattavasti videon hintalappua suurempi. Meillä muutenkin maksat ainoastaan tehdystä työstä, joten saat videon taatusti sopivaan hintaan. 😊
Selvä, video yritykselle kannattaa ostaa ammattilaiselta, mutta mistä hyvän tekijän tunnistaa?


Ammattilaisia on joka lähtöön. Naapurin Pekka saattaa rinta rottingilla kutsua itseään ammattilaiseksi, vaikka mitkään referenssit eivät allekirjoita tätä väitettä. On kuitenkin olemassa muutamia seikkoja, joista oikean videoalan ammattilaisen tunnistaa:


🎥 Tekijällä on referenssit esillä, ja ne puhuvat puolestaan. Bazarilaisten videotöitä pääset katsomaan täältä.


💰 Vaikka korkea hinta ei ole tae laadusta, on muita palveluntarjoajia merkittävästi alhaisempi hinta joissakin tapauksissa hälytysmerkki.


🔍 Tekijä on ottanut selvää yrityksestäsi ja on selvästi kiinnostunut sinun menestyksestäsi sen sijaan, että raha olisi ainoa motiivi.


📈 Tekijä kertoo sinulle heti alussa suunnitelman ja sen, kuinka projekti tulee etenemään. Hän pitää sinut ajan tasalla ja raportoi työn tuloksista myös projektin päättyessä.


👂 Tekijä kuuntelee toiveitasi, mutta osaa sanoa suoraan myös silloin, kun jokin ei kannata. Ammattilainen kertoo aina näkemyksensä rehellisesti.


Tunnistat aikasi arvoisen ammattilaisen jo siitä, kuinka hän kommunikoi kanssasi ensimmäisestä puhelusta lähtien, ja kuinka hän ottaa sinut vastaan aloituspalaverissa oli kyse sitten etätapaamisesta tai kahvittelusta turvavälien kanssa.


Me lupaamme, että yhteistyö kanssamme on taatusti elämäsi paras asiakaskokemus! Mikäli kaipaat katseenvangitsevaa videota sopivaan hintaan, ole yhteydessä.36 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commenti


Ota yhteyttä

Kiitos! Viestisi on lähetetty

bottom of page