top of page
  • Writer's pictureBazar

Mikä on yritysvideo?

Kun markkinoit videolla, voit saada aikaan jopa 66 % enemmän liidejä. Asiakkaita ei auta jäädä odottelemaan. Kuten ei kukaan tule kotioveltasi hakemaan sinua töihin, ei kukaan myöskään tule kotiovellesi ostamaan tuotteitasi tai palveluitasi. Mikäli sinulta uupuu laadukas yritysvideo, soita meille numeroon 020 127 9991, niin korjataan tilanne!


Ihmiset viettävät yhä enemmän aikaa YouTube-videoita tai lyhyitä Instagram Reels -videopätkiä selaillen, mikä kielii ainoastaan siitä, että videoiden kulutus on jatkuvassa nousussa. Yritysvideo on hyvä ensiaskel videomarkkinoinnin maailmaan, sillä sen avulla voit tuoda esille yrityksesi tarinaa sekä sitä, kuinka tuotteesi tai palvelusi toimii.


Ostopäätös tehdään tunteella. Yritysvideo on loistava tapa välittää tunteita ja vaikuttaa niihin.

Yritysvideon hinta


Saatat miettiä, mikä on yritysvideon hinta? On mahdotonta täältä ruudun toiselta puolelta sanoa, että juuri sinulle se tulee kustantamaan 996,93 € – hintalappu määräytyy työmäärän mukaan. Yritysvideon hinta koostuu monesta eri vaiheesta, ei ainoastaan REC-nappulan painamisesta: työhön kuuluu useamman tunnin edestä suunnittelua sekä editointia kuvauksen lisäksi.


Laajemman kokonaisuuden yritysvideon toteutus on taatusti tonnin jos toisenkin homma, kun taas vaikkapa simppelin asiakaskokemusvideon voit saada huomattavasti edullisemmin. Olipa toteutuksen kustannus sitten tonnin, kaksi tai kolme, maksaa ammattilaisen tekemä yritysvideo itsensä takaisin. Yritysvideon avulla sinun on mahdollista saada maksavia asiakkaita, jotka eivät koskaan olisi laittaneet yritykseesi latin latia ilman katseen vangitsevaa videota. Yritysvideon tehtävänä on kertoa tarinaa ja luoda tarpeita, jotka saavat potentiaalisen asiakkaan ostamaan.


Hyvä yritysvideo maksaa itsensä takaisin


Ajatuksella tehty yritysvideo kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Yritysvideo on loistava vaihtoehto etenkin silloin, kun asiaa on paljon, ja siitä halutaan tehdä nopeasti sisäistettävä, tiivis paketti. Esimerkiksi monimutkaiselta kuulostavan tuotteen tai palvelun toiminta voi olla hankala havainnollistaa potentiaaliselle asiakkaalle mahdollisimman selkeästi tekstin tai kuvan muodossa. Mikäli tahdot kuitenkin pysytellä tekstissä, tai kaipaat videosi rinnalle iskeviä mainoskärkiä ja myyviä kuvauksia, Bazar Helsinki tuottaa tietysti myös timanttisen tekstin.


Yritysvideo on yrityksesi käyntikortti. Yritysviestin tavoitteena on välittää tunteita, luoda tarpeita, näyttää ja kertoa. Pääviesti on osattava pakata noin minuutin tai kahden mittaiseen pätkään, joka herättää potentiaalisen asiakkaan kiinnostuksen heti ensimmäisestä sekunnista lähtien.


Millainen on hyvä yritysvideo?
  • Hyvä yritysvideo puhuttelee

  • Kiinnostava yritysvideo sitouttaa

  • Toimiva yritysvideo saa ostamaan


Suomalaiset katsovat videoita jokaiselta omistamaltaan ruudulta. Kiinnostavien videoiden parissa saattaa vierähtää useampikin tunti, eikä se edes haittaa – kun videot opettavat, antavat inspiraatiota tai ovat muutoin katsojan käyttämän ajan arvoisia, uppoutuu niiden kiehtovaan maailmaan niin 15-vuotias Pekka kuin 45-vuotias Maijakin. Kun video on luotu yrityksen kohderyhmälle kiinnostavaksi ja se tuodaan esille oikeassa kanavassa, puhuvat tulokset puolestaan. Yritysvideo on sijoitus, johon kannattaa satsata.


Bazar Helsinki tietää, kuinka toimiva yritysvideo tehdään kustannustehokkaasti


Älä putoa kärryiltä! Yritysvideo on olennainen osa yrityksen kuin yrityksen markkinointia. Sen avulla on mahdollista parantaa asiantuntijakuvaa, sitouttaa asiakkaita ja saada parempaa kauppaa. Yritysvideolla on paikkansa niin sähköpostiviestissä kuin yrityksen Facebook-tililläkin, mikä tekee siitä hurjan monikäyttöisen. Bazar Helsinki tietää, kuinka toimiva yritysvideo tehdään kustannustehokkaasti nopeallakin aikataululla. Ammattilaisen kädenjälki näkyy jokaisessa huolellisesti suunnitellussa ja toteutetussa työssämme, etkä koskaan joudu maksamaan muusta kuin tehdystä työstä.


21 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Ota yhteyttä

Kiitos! Viestisi on lähetetty

bottom of page